Je verbonden voelen. Ervaren gezien te worden. Grenzen verleggen en talenten optimaal benutten. Voeg daarom een sprankje zorgeloosheid toe aan het leven. Doe eens een dansje in de keuken. Geloof niet alles wat er in je hoofd opkomt. Laat verwachtingen los. En maak elke dag iemand gelukkig. Al is het alleen jezelf… Want als jij jouw glimlach en talenten dan automatisch gaat delen, wordt heel de wereld er beter van!

Kijk hier voor het aanbod: 

 

Leef met volle teugen

Sluit je aan bij een groep moedige leiders. Verbind je met jezelf en anderen. Laat je hart uit elkaar klappen van echtheid. Van diepte. En voelbaar plezier. Word de beste versie van jezelf.

Lach uit volle borst

Laat in deze workshop pro-actief je lach klinken. Laat jezelf in actie zetten, durf te improviseren en je ware aard te tonen in ‘simpele’ oefeningen die effectief zijn tot op het bot.

Theater van het Leven

In de theater van het leven workshopdagen creëer je drama, duikt erin, maakt het erger, geniet ervan én lost het weer op. En al die tijd besef je dat je slechts een figurant op het levenstoneel bent.

De Moed om te Falen

Train-de-trainer toegepaste improvisatie. Met speelse werkvormen wordt faalangst verminderd en creativiteit gestimuleerd wat leidt tot meer vrijheid, openheid en spontaniteit.

Het Lef om te Stralen

Opleiding gebaseerd op de principes van talentontwikkeling via positieve psychologie. Hierbij leer je gericht werken met een mix van storytelling, improflow en creatieve schrijftechnieken.

Eén op één

Brave meisjes schrijven geen geschiedenis. Jongens trouwens ook niet! Word de persoon, leidinggevende of ondernemer die je altijd al wilde zijn. 

Fotocredits Annelieke Vogelaar