Moedige leukerds zijn veelal fantasierijk, van nature creatief, flexibel, een tikkeltje rebels en behoorlijk avontuurlijk. Ze kunnen genieten van allerhande ervaringen, houden van afwisseling in het dagelijks leven en snakken naar nieuwigheden. Ze staan open voor nieuwe meningen, ideeën en ervaringen. En hebben de mogelijkheid om in een opgevangen glimp van het onbekende een geheel nieuwe wereld te ontdekken in jezelf.

Kies één van onderstaande programma’s als je je wilt durven laten zien én gezien wilt voelen. Wanneer je grenzen wilt verleggen om je talenten optimaal te benutten. Jezelf te zijn, in elke vezel van je lijf. En voeg gelijk alvast een sprankje zorgeloosheid toe aan het leven. Doe eens een dansje in de keuken. Geloof niet alles wat er in je hoofd opkomt. Laat verwachtingen los. Vier (je) leven. En maak elke dag iemand gelukkig. Al is het alleen jezelf…

Kijk hier voor het aanbod of kom eens kennismaken tijdens een lachworkshop

De Moed om te Falen

Train-de-trainer toegepaste improvisatie. Met speelse werkvormen wordt faalangst verminderd en creativiteit gestimuleerd wat leidt tot meer vrijheid, openheid en spontaniteit.

Het Lef om te Stralen

Opleiding gebaseerd op de principes van talentontwikkeling via positieve psychologie. Hierbij leer je gericht werken met een mix van storytelling, improflow en creatieve schrijftechnieken.

Theater van het Leven

In de theater van het leven workshopdagen creëer je drama, duikt erin, maakt het erger, geniet ervan én lost het weer op. En al die tijd besef je dat je slechts een figurant op het levenstoneel bent.

Fotocredits Annelieke Vogelaar