Hi! Ik ben Xandra

Ik word geraakt wanneer ik zie dat mensen hun terminale serieusheid gaan doorbreken (daar wordt immers niemand blij van). Ik raak ontroerd wanneer ik ze voorbij hun analytische denken het léven door zich heen durven laten gaan.

Ze zie improviseren. Vaste patronen doorbreken. Wanneer ze de quantum leap naar vertrouwen en overvloed maken in hun leven. Ik geniet simpelweg wanneer mensen hun passie laten vlammen en het leven omarmen.

Degenen die dat kunnen leven met lef, lol en liefde. Ze lachen vaak en maken zich niet al te veel zorgen over morgen omdat ze weten dat het leven überhaupt onvoorspelbaar is. Ze trekken daarmee overvloed en positiviteit aan. Het leven kan immers pas stromen wanneer je het niet langer tegenhoudt. (lees hieronder hoe ik dat zelf leerde)

Maar ik merk keer op keer dat veel mensen helemaal niet zo gelukkig zijn. Wat me echt raakt is wanneer mensen niet weten hóé op die diepe bron in te tunen. Ze weten niet meer hoe ze bij hun eigen giechel kunnen komen. En dus help ik middels mijn programma’s daar graag bij. Want als iedereen in sleutelposities – van leidinggevende, tot coach, begeleider of docent – dit leert en als een olievlek doorgeeft dan wordt iedereen er beter van.

Onze maatschappij heeft pure, creatieve en enthousiaste mensen nodig die nieuwsgierig zijn naar manieren om dingen te doen die bij hen passen. Die durven zijn wie ze zijn. De moed hebben om te falen en het lef om te stralen. En simpelweg gelukkig kunnen zijn. Want als zij hun geluk gaan delen, dan wordt heel de wereld er beter van!

Xandra heeft de afgelopen jaren met de volgende partijen samengewerkt: REC Balein, gemeente Amsterdam, Novilo, HINT, Essent, samenwerkingsverband VO/VSO Nijmegen, SOTOG, gemeente Utrecht, Prorail, HAN, Innovo, Rijnijssel en Breekjaar.

1-op-1 coaching

Brave meisjes schrijven geen geschiedenis. Jongens trouwens ook niet! Word de persoon, leidinggevende of ondernemer die je altijd al wilde zijn. 

Waar ik in geloof

Laat je door mij in actie zetten, durf te improviseren, de werkelijkheid onder ogen te zien en je ware aard te tonen in ‘simpele’ oefeningen die effectief zijn tot op het bot.