Kom in contact

Wil je me iets vragen of met me in contact komen? Stuur een bericht via het formulier hieronder. Gezien het feit dat ik graag goed voor mezelf zorg pak ik de administratie ongeveer 2x per week op. Het kan dus een dag of vier duren voordat je reactie krijgt.

Stuur me een bericht

Veelgestelde vragen

Je biedt zoveel. Waar kan ik het beste beginnen?

Natuurlijk is dit mogelijk! Mail me je vraag of voorstel, het aantal personen en minimaal vier voorkeursdata (niet op donderdag/vrijdag ivm trajecten) en je krijgt zo snel mogelijk een offerte voorstel van me terug. 

Is er in de buurt plek om te overnachten?

Ja hoor! Er zijn verschillende mogelijkheden rondom Wijchen en Nijmegen. Slaap bijvoorbeeld in een hooischuur bij de Holtsehoek in Balgoij, overnacht in de tot B&B en minicamping omgebouwde boerdeij ‘Bij de 3 linden‘ in Alverna of verblijf in de Agnetenhoeve te Overasselt.

Ook kun je kiezen voor een hotelovernachting in Wijchen. Bv bij Umberto of Hoogeerd.

Zoek je rust en luxe dan is 2b2b op 8,5 km wellicht iets voor jou. Of combineer je verblijf met een saunabezoek en verblijf in de Berendonck

Hoe kan ik me opgeven voor een training?

Onderaan de pagina van het traject naar keuze is een aanmeldknop te vinden. Deze brengt je naar een aparte website waar je je gegevens in kunt vullen. 

Ik wil je boeken voor een workshop. Kan dat?
Natuurlijk is dit mogelijk! Mail me je vraag of voorstel, het aantal personen en minimaal vier voorkeursdata (niet op donderdag/vrijdag ivm trajecten) en je krijgt zo snel mogelijk een offerte voorstel van me terug voor een uurtje lachyoga, de moed om te falen of het lef om te stralen.

Richtlijn prijzen excl. reistijd/reiskosten:
295 euro – 1 uur
495 euro – 1,5 uur
795 euro – 4 uur

Algemene gegevens:
Mail: info@instituutvoornieuwleiderschap.nl
Tel: 06-22225836
KVK: 55566324

Opleidingslocatie:
Kraayenberg 8020 Wijchen
Ingang ‘de Broedplaats’ achterzijde basisschool

Postadres:
Moedige Leiders
t.a.v. Xandra van Hooff
Diemewei 4041
6605XA Wijchen

Hanneke Klein-Buijssen

Ik startte als haptotherapeute met de ‘Moed om te Falen’ voor mijn cliënten. Wat ik helemaal niet verwachtte was dat het zo’n impact zou hebben op mijn eigen leven. Ik raad het professionals en iedereen die wat luchtiger wil leven aan.

Wendy Kock

Het ‘Lef om te Stralen is voor mij als coach en trainer een pareltje. Door creatieve, speelse oefeningen werk je aan je eigen toolbox voor jouw klanten, terwijl je gelijktijdig ontdekt hoe je jouw eigen bedrijf in het licht kan zetten. 

Tijl Koenderink

Xandra is een van die zeldzame mensen die de kennis rondom het begeleiden van mensen echt belichaamt.  Iedereen die de kans krijgt om met Xandra te werken zal de transformatie in zichzelf of de organisatie direct merken.