Leef met volle teugen

Jij bent niet je gedachten. Niet je gevoelens. Niet de verhalen die je jezelf vertelt. Jij bent het lege podium waarop alles verschijnt. Ik vergelijk het wel eens met een innerlijke goeroe. Een vredige aanwezigheid die bij de gedachte aan alles wat het leven biedt een lachkriebel voelt opkomen. Die alles – wat in het leven de moeite waard is – omarmt met liefde, aandacht en volledige overgave. 

In deze online community gaat het niet om datgene waar je in gelooft, niet om je baan of behaalde studies. Niet om de hoeveelheid shit die je al hebt opgelost of de mate waarin je verlicht bent.. En je neiging tot zekerheid kan me niet schelen. Ver voorbij het pad van goed en fout, meningen en oordelen, is een open plek. En daar, op die plek, wil ik je ontmoeten. Want het is daar waar we elkaar echt kunnen vinden. Ons kunnen verbinden. Waar je je hart kunt openen. 

Ik wil niet dat je perfect bent, ik wil dat je écht bent!

Kun jij wel een dosis humor en acceptatie in je leven gebruiken? Wil jij het leven gaan vertrouwen? Achterover durven leunen en volledig zakken in overgave? Maak dan contact met je innerlijke goeroe en laat hem giechelen. Geen idee waar je hem kunt vinden? Dat is simpel; hij houdt van een leven zonder jouw overtuigingen en regels. Daar waar deze wegvallen is ie te vinden. Op één regel na trouwens: neem het leven niet te serieus. Deze regel staat ook wel bekend als ‘rule number six’. Ooit in het leven geroepen door Benjamin Zander. En mocht je je het afvragen… regels 1 t/m 5 bestaan natuurlijk niet 🙂

Om een gelukkig en vervuld leven te leiden hoef je niet hard te werken of rijk te zijn. Verbinding en inspiratie zijn overvloedig aanwezig. Vertrouw daar maar op. Ga uit van eenheid en moeiteloosheid. Genieten kan elk moment. Het leven is daar waar het je raakt. Laat het toe. Jij bent jouw leven. Jouw wereld. En onthoud altijd… je bent niet slechts één aankoop, één opleiding, één compliment verwijderd van geluk. Je bent er slechts één gedachte van verwijderd. Wees welkom! 

De wereld heeft meer moedige leiders nodig. Mensen zoals jij!

Je kent ze wel, de mensen die – wellicht net zoals jij – diep geraakt kunnen worden door de schoonheid van het leven. Die genieten van kleine dingetjes waarin alles ‘klopt’ of momenten van écht contact. De mensen die zich altijd overal vragen bij kunnen stellen, zeker als het om kwaliteit of over impact op iemands’ leven gaat. Mensen die begrijpen wat anderen non-verbaal vertellen ongeacht welke woorden er worden gebruikt. Mensen die graag eraan bijdragen de wereld tot een mooiere plek te maken. En in die wens het goede te brengen en te doen heb je te dealen met momenten dat het niet lukt of alles anders loopt dan gedacht. Om op zo’n moment te kunnen voelen dat je perfect, compleet en heel bent zoals je bent is het fijn anderen te treffen zodat je niet blijft zitten in oneindige hersenspinsels. En je snel weer gewoon je lekkere onbezorgde zelf kunt zijn. Want de wereld heeft meer leuke, empathische, vrije mensen nodig. Meer mensen zoals jij!

Info over de online community

Inhoud
De community bestaat uit een facebookgroep met dagelijkse inspiratie en met maandelijks (of meer) een online groepscall. Om de manier van werken goed eigen te maken start je met een emailtraining (4 mailtjes) die je overigens ook kunt volgen zonder lid te worden van de groep.

De online Sessies
De online sessies vinden plaats via Zoom. Hiervoor staat er een link in je maandelijkse factuur en in de Facebookgroep waar je op kunt klikken om mee te kijken, te praten of  luisteren. De data en tijden worden telkens maximaal 1 maand vooruit bepaald zodat ik flexibiliteit behoud en aan kan sluiten bij jullie wensen.

Prijs
Voel je een kleine twinkeling in je hart als je dit hieronder allemaal leest? Kom er dan gauw bij en ontdek wat het je te brengen heeft. Je bent lid voor € 6,95 incl. btw per maand. De voorinschrijving is geopend. Meld je hier aan! Je lidmaatschap is maandelijks opzegbaar. Je zit dus nergens voor lange tijd aan vast.

Join the club

Leven met volle teugen,
baden in moeiteloosheid
en de kracht van zachtheid ervaren.

Spoedcursus Simpel

Je deelname aan de community start met een spoedcursus. Simpel. Zonder oefeningen. Enkel een paar dagen lang een mailtje van mij waardoor je kennis maakt met de manier waarop ik naar het leven kijk. En de manier waarop ik schrijf, praat en werk. Sluit het aan? Wil je hier meer van? Dan is meepraten in de community al snel een volgende stap. Je schrijft je hier in voor de gratis mailtraining. 

Facebookgroep
Je wordt onderdeel van een dynamische online groep waarin we met dezelfde thema’s aan de slag zijn. Een veilige groep waarin we onze overpeinzingen delen en elkaar inspireren met onze moed. Begeleid door mij. Stel je vragen, bespreek je dubio’s en deel waar je niet uitkomt.
Dagelijkse inspiratie
Je krijgt voeding voor jouw ziel en jouw zijn. Inspiratie die je helpt om met de thema’s en jezelf bezig te zijn. Op een manier die bij jou past. Door korte berichtjes van mij, inspirerende quotes, plaatjes, artikelen, filmpjes… alles wat ik tegenkom en jou een eindje op weg kan helpen. 

Groepscalls

Iedere maand is er een groepscall (of twee) om de gestelde vragen en thema’s te bespreken. Deze groepscalls worden opgenomen zodat je ze op ieder gewenst moment kunt terugkijken. De eerste is op maandag 2 september, dan trappen we samen dit nieuwe traject af. Iedere maand ontmoeten we elkaar en kijken elkaar even virtueel in de ogen. Als reizigers en gids. Ik beantwoord jullie vragen en geef jullie daarmee hopelijk een zetje in de juiste richting.

De afgelopen jaren viel me telkens weer op dat iedereen diep van binnen naar hetzelfde verlangt: een gevoel van volledig leven, zelfliefde en een diepe rust in dit alles. Kortom: wakker en ontspannen genoeg zijn om het wonder van het leven te ervaren. Geef je daarom over en houdt niet langer vast aan het eeuwige vergelijken. Niet meer pushen, schouders eronder, ploeteren, strijden, eisen of jakkeren. Je hoeft niets. Niets te bereiken, te bewijzen of te veranderen. Het is goed zoals het is.

Laat los wat jij in essentie niet bent. Je naam, je uiterlijk, je gewicht, je spullen of je baan. Niet je manieren, je gedachten, je overtuigingen, niet je humor of karakter, niet je contacten, je vrienden of familie, niet je baan, taken of rollen, niet je opleidingen, intelligentie of kennis. Niet je problemen, niet je gevoelens en niet je stress. Als je dit allemaal gewoonweg eens laat voor wat het is. Als je jezelf bekijkt zonder dit alles. Wat blijft er dan over? Maak daar contact mee. Voel wat is. Altijd en eeuwig. Als een zinderende levende stille aanwezigheid. Oneindige vrede. Sereniteit, levensenergie, puur en ongerept bewustzijn… je ware jij! 

Dwars door alle laagjes heen mag jij ervaren hoe gaaf je bent. Om gelukkig te zijn heb je niets buiten jezelf nodig. Verbind je met jezelf. Deel je inzichten met anderen. Laat je hart uit elkaar klappen van vreugde. Van echtheid. Van diepte. En voelbaar plezier. Kom thuis bij jezelf. De Leef met volle teugen community is ons instapprogramma. Waar je ook op ieder moment weer uit kunt stappen trouwens. Want in jouw leven draait het om jou. Wat goed voor je voelt. En dat je daarnaar mag luisteren. Nu, morgen en de dag erna. 

Wie ben ik in deze community?

Hi! Ik ben Xandra. Graag deel ik het beste van mezelf, mijn kennis en kunde met jou. Speciaal als je alles op de rit hebt en toch jezelf geregeld voorbij rent en onderweg even vriendelijk zwaait om vervolgens met een daverende klap je gezicht tegen het asfalt te schuren. Ik gun het je in onze online community de deur op een kiertje naar een geheel nieuwe ervaring te zetten. Bekijk de wereld vanuit liefde voor jezelf, voor elkaar en voor de wereld om je heen. Voel jezelf gekoesterd in een onmetelijke omarming. Laat je denken voor wat het is en kom tot jezelf. Zodat jij moeiteloos jezelf durft te zijn…